Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 dl riisiä
- 1 prk tonnikalaa
- 1 prk maissia
- kourallinen kapriksia
- 3 tomaattia
- 1 pieni kurkku
- 1 purjo
Makea vinegretti
- 1 hienonnettu punasipuli
- 1 dl punaviinietikkaa
- 3 rkl sokeria
- suolaa
- valkopippuria
- 1 ½ – 2 dl öljyä
Valmistusohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä. Poista tomaatista ja kurkusta malto, leikkaa pieniksi paloiksi. Leikkaa purjosta ohuita renkaita. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Valmista vinegretti sekoittamalla punasipuli, punaviinietikka ja sokeri, anna seistä hetki. Lisää joukkoon loput vinegretin ainekset. Sekoita kastike salaatin joukkoon, tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.