Vihreää ja maukasta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- 4 paprikaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 1 prk kantarelleja, n. 200 g, tai tuoreita
- 3 dl raakariisiä
- 8 dl kasvislientä kuutiosta
- suolaa ja mustapippuria
- ½ prk paseerattua tomaattia
- 1 nippu persiljaa, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan.
2. Paista sipulia ja valkosipulia kevyesti padassa. Lisää sienet ja riisi ja sekoita kunnes riisi saa väriä. Lisää 6 dl lientä ja keitä hiljalleen kannen alla kunnes riisi on kypsää.
3. Sekoita riisiin persilja ja tomaatit. Täytä paprikat. Kaada loput liemestä vuokaan ja laita vuoka uunin keskitasolle kunnes paprikat pehmenevät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!