Riisi-sienitäytteiset paprikat

Vihreää ja maukasta.

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 4 paprikaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 prk kantarelleja, n. 200 g, tai tuoreita
  • 3 dl raakariisiä
  • 8 dl kasvislientä kuutiosta
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ prk paseerattua tomaattia
  • 1 nippu persiljaa, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan.

2. Paista sipulia ja valkosipulia kevyesti padassa. Lisää sienet ja riisi ja sekoita kunnes riisi saa väriä. Lisää 6 dl lientä ja keitä hiljalleen kannen alla kunnes riisi on kypsää.

3. Sekoita riisiin persilja ja tomaatit. Täytä paprikat. Kaada loput liemestä vuokaan ja laita vuoka uunin keskitasolle kunnes paprikat pehmenevät.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.