Riisi-sienitäytteiset paprikat
Vihreää ja maukasta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- 4 paprikaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 1 prk kantarelleja, n. 200 g, tai tuoreita
- 3 dl raakariisiä
- 8 dl kasvislientä kuutiosta
- suolaa ja mustapippuria
- ½ prk paseerattua tomaattia
- 1 nippu persiljaa, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan.
2. Paista sipulia ja valkosipulia kevyesti padassa. Lisää sienet ja riisi ja sekoita kunnes riisi saa väriä. Lisää 6 dl lientä ja keitä hiljalleen kannen alla kunnes riisi on kypsää.
3. Sekoita riisiin persilja ja tomaatit. Täytä paprikat. Kaada loput liemestä vuokaan ja laita vuoka uunin keskitasolle kunnes paprikat pehmenevät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan