Punasipulimarmeladi
Julkaistu
Jotain ihan muuta paahtoleivän päälle!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 500 g punasipuleita
- 2 valkosipulinkynttä
- rypsiöljyä
- 5 dl vedellä laimennettua herukkamehua
- 1/2–1 dl sokeria
- 3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Kuullota sipulirenkaita ja valkosipuliviipaleita öljyssä.
Laimenna herukkamehu hieman juomisvahvuutta väkevämmäksi. Kaada mehu ja sokeri sipuleiden päälle. Keitä hiljalleen noin tunnin verran.
Mausta valmis marmeladi punaviinietikalla ja suolalla. Kaada säilytysastiaan ja säilytä jääkaapissa. Ohjeella valmistuu ½ litraa punasipulimarmeladia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa