Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Punapapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 annosta

  • 1 purkki punaisia papuja
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 1 oksa tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Sekoita balsamiviinietikasta, öljystä, suolasta ja pippurista salaattikastike.

2. Hienonna punasipuli. Valuta neste pavuista ja huuhtele ne huolellisesti. Sekoita pavut ja sipuli.

3. Kaada kastike seoksen päälle ja anna imeytyä, mieluiten muutaman tunnin ajan. Sekoita salaattia muutaman kerran imeytymisen aikana. Koristele timjamin oksalla.

Linsseistä ja pavuista saa maukkaan salaatin. Salaattikastike imeytyy niihin ja antaa erittäin hienon maun. Voit joko keittää pavut itse tai ostaa purkkipapuja. Tässä reseptissä on käytetty purkillinen punaisia papuja.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin thaimaalainen papaijasalaattiEksoottinen salaattiHovimestarin perunasalaattiPapuja mausteisessa tomaattikastikkeessaJeannetten salaattiSalaatti hirssin, papujen ja puy-linssien kera
PapusalaattiSalaatitKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaGoGreenLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti
  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Sieni-papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Punapapusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pohjoisafrikkalainen papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kesän paras feta-papusalaatti