Punakampelakääryleet meksikolaisella vihannessekoituksella

Tämä on hyvää arkiruokaa, josta koko perhe pitää. Valitse itse, kuinka tulista ruokaa laitat, sääntelemällä chilin määrää. Tarjoile riisin tai perunan ja vihannesten kera.

Neljälle

  • 600 g punakampelafileitä
  • suolaa
  • 2 rkl puristettua sitruunamehua

Kastike

  • 5 dl kalalientä
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 sipuli
  • 2 tomaattia
  • 1 maustemitta chilijauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika, kesäkurpitsa, sipuli ja tomaatti.

2. Mausta kalafileet suolalla ja sitruunamehulla. Kääri ne rullalle ja laita voideltuun kattilaan, lisää kalaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Anna poreilla hiljaa kunnes kala on läpikotaisin valkea, noin 5 minuuttia. Nosta kääryleet ja pidä lämpiminä.

3. Sekoita vihannekset ja kalan keittoliemi ja keitä kokoon 5 minuuttia, mausta chilillä ja paprikalla. Kaada kastike kalojen päälle.

4. Tarjoile perunoiden ja vihannesten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja