Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Provencelaiset kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanaa juhlaruokaa maukkaimmillaan! Rosmariini ja timjami täyttävät keittiön tuoksullaan samalla kun kyljysrivi ja perunat kypsyvät hitaasti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kuudelle

  • 1 kg luutonta kyljysriviä
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl rosmariinia
  • 1 kg perunoita, ohuesti viipaloituina
  • 1 keltasipuli, ohuesti viipaloituna
  • 2-3 dl raastettua vuohenjuustoa
  • 3-4 dl kermaa
  • soijaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Lado vuorotellen perunaa, juustoa ja sipulia uunivuokaan, suolaa kerrosten välillä. Kaada päälle kermaa niin että 2/3 perunoista peittyy.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

3. Mausta liha suolalla ja pippurilla, ruskista joka puolelta. Laita lihat perunoiden päälle ja ripottele päälle rosmariinia ja timjamia.

4. Paista uunin keskitasolla 50-60 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä ja liha kypsää.

5. Keitä kokoon loput kermasta, mausta soijalla.

6. Viipaloi liha ja lusikoi kerma päälle.

Lisää aiheesta:

Nipan entrecote ja uuniperunatSuutarinlaatikkoCassoulet valkoisilla pavuillaGratinoitua porsaanfileetä ja latva-artisokkaaMerimiespataTomaattikyljykset perunapedillä
PorsaankyljyksetKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella