Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suutarinlaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Suutarinlaatikko on saanut alkunsa lounasravintoloissa 1950-luvulla.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 viipaletta pihvilihaa, à 150 g
  • 8 viipaletta pekonia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 rkl voita
  • 800 g perunoita
  • 2 dl maitoa
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarvitset myös

  • 4 uuninkestävää vuokaa

Valmistusohje

1. Perunamuusi: Kuori ja keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä, muussaa ne ja lisää ensin voi ja sitten maito samalla sekoittaen, kunnes muusi on sopivan paksuista. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

2. Suikaloi pekoni. Paista suikaleet ja valuta talouspaperilla. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista ne nokareessa ruskistettua voita kuumalla pannulla, 2 minuuttia molemmin puolin jos haluat ne verisinä, 3 minuuttia jos haluat ne läpikypsinä.

3. Nosta pihvit pannusta ja pidä ne lämpimänä. Jaa muusi neljään vuokaan. Asettele päälle pihvit ja pekonia. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Lisää aiheesta:

Syksyinen sipulikeittoMerimiespihvit naudan sisäpaististaPunasipulipihviSuutarinlaatikkoErikoispyttipannuKyljykset sienikastikkeella
PannupihviKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pannupihvi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvit sipulin kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvi ja sipuliliemi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvit sipuliliemessä

  • 18.02.201300:00
    Sienisato

    Pannupihvi kantarellikastikkeen kera