Possurulla luumusoseella
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 porsaansisäfilee
- 3 rkl luumusosetta
- 10 kuivattua aprikoosia
- 1 hapan omena
- ½ tl jauhettua neilikkaa
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
- rypsiöljyä paistamiseen
- paistinarua sitomiseen
Valmistusohje
Poista porsaanfileestä kalvot. Avaa filee terävällä veitsellä auki ja nuiji sitä kevyesti kelmun alla levyksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta kuorittu omena luumusoseen joukkoon. Pilko aprikoosit ja lisää ne mukaan. Lisää mukaan myös neilikka, inkivääri ja punaviinietikka. Sekoita ainekset hyvin keskenään. Levitä täytettä porsaanfileelle ja sido se narulla kiinni. Paista fileeseen kaunis väri pannulla ja laita uuniin 180 asteeseen noin 15-25 minuutiksi tai kunnes sisälämpö on 65 astetta. Anna fileen levätä hetki ennen tarjoilua ja siivuta fileestä ohuita siivuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka