Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Poblano-pesto

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Kolmelle

  • 3 poblano-chiliä
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 ½ dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
  • 2 dl rucolanlehtiä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuumenna paistinpannussa reilusti rypsiöljyä ja paista poblano-chilejä öljyssä, kunnes kuori alkaa irrota. Nosta poblanot kulhoon, peitä se tuorekelmulla ja pane kylmään 10 minuutiksi.

2 Paahda kuorimattomia valkosipulinkynsiä ja kurpitsansiemeniä uunipellillä 5-7 minuuttia. Kuori paahdetut valkosipulinkynnet. Kuori poblanot ja poista niistä siemenet.

3. Soseuta poblano, kurpitsansiemenet, rucola ja valkosipuli mikserissä, lisää rypsiöljy ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tämä mielikuvituksellinen kastike saa voimansa keskivahvasta poblano-chilistä. Rucola ja kurpitsansiemenet korvaavat italialaisen peston ainekset basilikan ja pinjansiemenet.

Lisää aiheesta:

Peruna-fenkolinlehtipataKeltainen linssicurryPastasalaatti tulisen peston kanssaPortobelloa perunamuusilla ja pestollaPerunacurryMustasilmäpapuja intialaiseen tapaan
PestoKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaGoGreenLisäkeruoatKastikkeet ja dipit

Tuoreimmat aiheesta

Pesto
  • 22.09.202107:50
    Pestopasta

    Pestopasta – Kari Aihisen helppo ohje

  • 24.01.202011:15
    Dippikastike

    Kaurapesto – Arjan helppo ja herkullinen versio italialaisesta klassikosta

  • 25.10.201613:55
    Parsa

    Taimenta, porkkana-parsapasta ja basilikapesto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pesto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Rucolapesto