Persikkasalaatti
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678616/landscape16_9/550/310/e7ceac9c4be4820a9ae081e23ccb722f/iN/570828-7874.jpg)
Julkaistu
Pirteää persikkasalaattia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset
- 4 persikkaa
- puolikas kurkku
- 4 luumutomaattia
- 0,5 dl kivettömiä oliiveita
- 2 rkl auringonkukan tai kurpitsan siemeniä
- 1 ruukku jääsalaattia ja tammenlehvää
- 1 ruukku rucolaa
- oliiviöljyä
- loraus hyvää punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi kurkku kulhoon. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, oliivit ja siemenet.
Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa ne isoiksi paloiksi salaattiin. Revi mukaan pestyt salaatit. Mausta salaatti suolalla, pippurilla oliiviöljyllä ja punaviinietikalla. Tarjoile heti tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka