Persikkasalaatti
Pirteää persikkasalaattia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset
- 4 persikkaa
- puolikas kurkku
- 4 luumutomaattia
- 0,5 dl kivettömiä oliiveita
- 2 rkl auringonkukan tai kurpitsan siemeniä
- 1 ruukku jääsalaattia ja tammenlehvää
- 1 ruukku rucolaa
- oliiviöljyä
- loraus hyvää punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi kurkku kulhoon. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, oliivit ja siemenet.
Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa ne isoiksi paloiksi salaattiin. Revi mukaan pestyt salaatit. Mausta salaatti suolalla, pippurilla oliiviöljyllä ja punaviinietikalla. Tarjoile heti tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan