Pirteää persikkasalaattia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton
Ainekset
- 4 persikkaa
- puolikas kurkku
- 4 luumutomaattia
- 0,5 dl kivettömiä oliiveita
- 2 rkl auringonkukan tai kurpitsan siemeniä
- 1 ruukku jääsalaattia ja tammenlehvää
- 1 ruukku rucolaa
- oliiviöljyä
- loraus hyvää punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi kurkku kulhoon. Lisää mukaan kuutioitu tomaatti, oliivit ja siemenet.
Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa ne isoiksi paloiksi salaattiin. Revi mukaan pestyt salaatit. Mausta salaatti suolalla, pippurilla oliiviöljyllä ja punaviinietikalla. Tarjoile heti tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.