Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pekonilla ja herkkusienillä täytetyt avokadot

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 2 kypsää avokadoa
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • ½ sipuli
  • 1 pieni persiljanippu
  • 2 viipaletta pekonia
  • 1 ½ rkl punaviinietikkaa
  • 1 ½ rkl vettä
  • ½ tl suolaa
  • valkopippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike viinietikasta, vedestä, suolasta ja valkopippurista. Lisää öljy kastikkeeseen vähän kerrallaan.

2. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Kuori ja hienonna sipulinpuolikas. Hienonna myös persilja. Sekoita herkkusienet, sipuli ja persilja ja kaada joukkoon kastike.

3. Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi ja paista ne paistinpannulla rapeiksi. Nosta pekonisuikaleet imeytymään talouspaperin päälle. Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi täyte avokadon puolikkaille ja ripottele pinnalle pekonisuikaleita.

Lisää aiheesta:

Alkuruokasalaatti avokadolla ja halloumillaGrillattua halloumijuustoa avokadon keraMerikrottimedaljongit pekonikääreessäKalakeitto leipäkuutioiden ja salsan keraAvokadoa ja scampejaVihreää parsaa ja leipähöystöä
Täytetty avokadoKananmunatonGluteenitonLaktoositonAlkuruoatLiharuoka

Täytetty avokado muuttuu moneksi. Tässä helppo ja herkullinen esimerkki, jossa avokado täytetään pekonilla ja herkkusienillä. Leikkaa avokado juuri ennen tarjoilua, jotta väri säilyy kauniina.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty avokado
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Avokadoa katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Katkaravuilla täytetyt avokadot

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Avokadoa ja savusilakkahöystöä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pekonilla ja herkkusienillä täytetyt avokadot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savukalalla täytetyt avokadot