Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Reseptit
18.2.2013
Täytetty avokado Alkuruoat
Muista poimia kaupasta kypsiä, hieman pehmeitä avokadoja, jottet seiso kotona kivikovien hedelmien kanssa vieraiden jo odottaessa. 1. Sekoita paprika, valkosipuli, oliivit, ruohosipuli ja sipuli. 2. Lisää chilikastike ja katkaravut. 3. Sekoita toisessa kulhossa majoneesi ja kerma, mausta sitruunalla ja cayennella. Tiputtele sitruunaa
Täytetty avokado Kastikkeet ja dipit
Vaikka tämä alkuruoka on helppo valmistaa, siinä on luonnetta! Salaisuus piilee kauniinvärisessä yrttikastikkeessa. Jos käytössäsi on tuoreita mausteyrttejä, kannattaa käyttää useita eri lajeja. Muista myös, että avokado tummuu herkästi, jos se on liian pitkään kuorittuna. Väri säilyy kuitenkin kauniina, jos sivelet avokadon pintaan hieman sitruunamehua.
Täytetty avokado Kananmunaton
Täytetty avokado muuttuu moneksi. Tässä helppo ja herkullinen esimerkki, jossa avokado täytetään pekonilla ja herkkusienillä. Leikkaa avokado juuri ennen tarjoilua, jotta väri säilyy kauniina. 1. Sekoita kastike viinietikasta, vedestä, suolasta ja valkopippurista. Lisää öljy kastikkeeseen vähän kerrallaan. 2. Puhdista ja hienonna
Täytetty avokado Gluteeniton
Tämän suussa sulavan alkuruoan voit valmistella hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista. Pari tuntia jääkaapissa vain parantaa ruoan makua! Halkaise avokadot juuri ennen tarjoilua tummumisen välttämiseksi. 1. Perkaa savusilakat ja soseuta haarukalla. Kuori munat, erottele valkuaiset keltuaisista ja hienonna valkuaiset. 2. Soseuta keltuaiset
Ghanalainen ruokalaji sopii hyvin alkuruoaksi. Voit tehdä sen hyvissä ajoin etukäteen, sillä kalatahna vain paranee, kun se saa seistä jääkkaapissa muutamia tunteja. Avokadot sen sijaan halkaistaan juuri ennen tarjoilua, etteivät ne tummu. 1. Kuori munat ja erottele valkuaiset ja keltuaiset. Hienonna valkuaiset. 2. Survo haarukalla
Täytetyt avokadot sopivat erinomaisesti illallisen alkuruoaksi. Valmista ne juuri ennen tarjoilua, jotta avokadon hedelmäliha ei tummene liikaa. 1. Puolita avokado ja ota kivi pois. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa haarukalla. Pane kuorenpuolikkaat talteen. 2. Kuori ja hienonna katkaravut. Sekoita katkaravut
Ovatko avokadot liian kovia? Laita ne muovipussiin, jossa on omenoita. Omenoista haihtuva kaasu nopeuttaa niiden kypsymistä. 1. Halkaise avokadot ja poista kivet. Leikkaa greippi kalvottomiksi lohkoiksi. 2. Täytä avokadot ohuesti viipaloiduilla herkkusienillä, katkaravuilla sekä greipillä. 3. Sekoita kastike liuottamalla ensin
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja