Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pekoni-merikrottivartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 600 g merikrotin fileetä
  • 8 siivua pekonia
  • 4 isoa grillivarrasta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuivaa kala ja leikkaa se 8 tasakokoiseen palaan. Kääri pekonisiivu jokaisen palan ympärille. Pujottele palat vartaisiin.

2. Mausta kala gourmetsuolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita 2 minuuttia puoleltaan kuuman hehkun yllä.

Lisää aiheesta:

BasilikalohiKuha-saltimboccaHiillostetut sardiinitValkosipulinen lampaanpaistiTonnikalavartaatMarinoitua ruijanpallasta
Kala-äyriäisvartaatLiharuokaKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKalaruoka

Merikrotilla on kiinteä, valkoinen liha, joka yhtyy hienosti pekonin savuiseen suolaisuuteen. Voit toki vaihtaa merikrotin muuhunkin valkoiseen, kiinteään kalaan, vaikka ruijanpallakseen tai miekkakalaan.

Tuoreimmat aiheesta

Kala-äyriäisvartaat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalavartaat katkarapujen ja sahramiriisin kera

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kala- ja äyriäisvartaat, grillivihannekset ja aioli

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kala- ja äyriäisvartaat

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pekoni-merikrottivartaat

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tandoorimaustetut scampivartaat ja kurkkuraita