Pekoni-merikrottivartaat

Merikrotilla on kiinteä, valkoinen liha, joka yhtyy hienosti pekonin savuiseen suolaisuuteen. Voit toki vaihtaa merikrotin muuhunkin valkoiseen, kiinteään kalaan, vaikka ruijanpallakseen tai miekkakalaan.

Neljälle

  • 600 g merikrotin fileetä
  • 8 siivua pekonia
  • 4 isoa grillivarrasta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuivaa kala ja leikkaa se 8 tasakokoiseen palaan. Kääri pekonisiivu jokaisen palan ympärille. Pujottele palat vartaisiin.

2. Mausta kala gourmetsuolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita 2 minuuttia puoleltaan kuuman hehkun yllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja