Pekoni-merikrottivartaat
Merikrotilla on kiinteä, valkoinen liha, joka yhtyy hienosti pekonin savuiseen suolaisuuteen. Voit toki vaihtaa merikrotin muuhunkin valkoiseen, kiinteään kalaan, vaikka ruijanpallakseen tai miekkakalaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 600 g merikrotin fileetä
- 8 siivua pekonia
- 4 isoa grillivarrasta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuivaa kala ja leikkaa se 8 tasakokoiseen palaan. Kääri pekonisiivu jokaisen palan ympärille. Pujottele palat vartaisiin.
2. Mausta kala gourmetsuolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita 2 minuuttia puoleltaan kuuman hehkun yllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit