Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Patabroileri vihannesraasteen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat, että vihanneksissa ja omenassa on jäljellä hammastuntumaa, laita ne pataan kun vain pari minuuttia keittoaikaa on jäljellä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 1 broileri, noin 1,3 kg
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 dl kanalientä
  • 1 iso vihreä omena
  • 3-4 porkkanaa
  • 1 iso purjo
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Halkaise broileri. Mausta ja ruskista puolikkaat ympäriinsä voissa pannulla. Siirrä pataan.

2. Lisää rakuuna ja kanaliemi ja keitä hiljaa kannen alla kypsäksi, noin 40 minuuttia.

3. Kuori ja pilko omena. Raasta porkkanat karkeasti ja suikaloi purjo. Laita vihannekset ja omena pataan, kun 10 minuuttia tai vähemmän keittoaikaa on jäljellä. Sirottele persiljasilppu valmiin padan pinnalle.

Lisää aiheesta:

Broileri-kinkku-paprikakeittoKukkoa viinissäMausteinen broileri tomaattien kanssaKaalikeitto les LandesistaVasikkaa kastikkeessa pinaatin ja sellerin keraYrttinen broileripata
BroileriKananmunatonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi