Mausteinen broileri tomaattien kanssa
Voi tehdä myös kokonaisen broilerin samalla reseptillä. Halutessasi voit kypsentää uuniperunat samanaikaisesti kypsäksi broilerinpalojen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 10 pikkusipulia
- 8-10 pientä tomaattia
Liemi
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 1 dl lihalientä
- ½ dl rypsiöljyä
- 1 tl inkiväärijauhetta
- ½ tl oreganoa
- 2 rkl hunajaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinpalat ja aseta ne uunivuokaan. Sekoita liemiainekset ja kaada lihapalojen päälle.
2. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 35-40 minuuttia. Valele silloin tällöin.
3. Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä ne uunivuokaan paistamisen puolivälin jälkeen. Viillä ristikko tomaattien päälle ja laita ne vuokaan, kun 10 minuuttia paistoaikaa on jäljellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan