Voi tehdä myös kokonaisen broilerin samalla reseptillä. Halutessasi voit kypsentää uuniperunat samanaikaisesti kypsäksi broilerinpalojen kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 10 pikkusipulia
- 8-10 pientä tomaattia
Liemi
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 1 dl lihalientä
- ½ dl rypsiöljyä
- 1 tl inkiväärijauhetta
- ½ tl oreganoa
- 2 rkl hunajaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinpalat ja aseta ne uunivuokaan. Sekoita liemiainekset ja kaada lihapalojen päälle.
2. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 35-40 minuuttia. Valele silloin tällöin.
3. Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä ne uunivuokaan paistamisen puolivälin jälkeen. Viillä ristikko tomaattien päälle ja laita ne vuokaan, kun 10 minuuttia paistoaikaa on jäljellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!