Pastasalaatti pestolla

Pastasalaatti on helppo ja maistuva lisuke grillijuhlissa tai kesäisessä noutopöydässä. Sen voit pakata mukaan myös piknikille.

4 annosta

  • 4 annosta pennepastaa
  • 2 rkl pestoa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • ½ dl mustia oliiveja
  • 8 kirsikkatomaattia
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

2. Kaada pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon pesto ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaattiin tomaatit, oliivit ja sipulisuikaleet. Pane viileään odottamaan tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!