Pastasalaatti pestolla

Pastasalaatti on helppo ja maistuva lisuke grillijuhlissa tai kesäisessä noutopöydässä. Sen voit pakata mukaan myös piknikille.

4 annosta

  • 4 annosta pennepastaa
  • 2 rkl pestoa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • ½ dl mustia oliiveja
  • 8 kirsikkatomaattia
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

2. Kaada pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon pesto ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaattiin tomaatit, oliivit ja sipulisuikaleet. Pane viileään odottamaan tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.