Pastasalaatti pestolla
Pastasalaatti on helppo ja maistuva lisuke grillijuhlissa tai kesäisessä noutopöydässä. Sen voit pakata mukaan myös piknikille.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 4 annosta pennepastaa
- 2 rkl pestoa
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- ½ dl mustia oliiveja
- 8 kirsikkatomaattia
- ½ punasipuli
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
2. Kaada pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon pesto ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaattiin tomaatit, oliivit ja sipulisuikaleet. Pane viileään odottamaan tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan