Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastapaella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

Kuudelle

  • 200 g conchigiale-pastaa
  • 350 g grillattua broilerinlihaa
  • 1 purkki simpukoita
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 1 l kanalientä
  • 3 tl currya
  • sahramia
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun

  • 10 katkarapua kuorineen
  • 10 sinisimpukkaa kuorineen
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi curryn ja sahramin kanssa. Keitä pasta liemessä. Kaada pasta lävikköön, säästä liemi, pidä kumpikin lämpimänä.

2. Valuta purkkisimpukat. Kuori ja silppua sipuli. Puhdista paprika ja leikkaa kuutioiksi. Kuullota isossa padassa purkkisimpukat, sipuli ja paprika oliiviöljyssä. Kaada päälle vähän kanalientä. Lisää broilerinliha ja pasta. Kaada päälle vähän kanalientä, laita kuorelliset simpukat päälle ja anna porista muutamia minuutteja. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.

3. Heitä pois sellaiset simpukat, jotka eivät ole auenneet. Mausta paella suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon kuoritut katkaravut juuri ennen tarjoilua. Koristele ruoka kuorellisilla katkaravuilla ja sitruunalohkoilla.

Tämän ruoan voi hyvin tehdä edellisen päivän broilerintähteistä. Tällä on kaikki mahdollisuudet tulla kaikkien lasten uudeksi mieliruoaksi. Kaiken lisäksi nopeatekoinen ruoka.

Lisää aiheesta:

Savukinkkuinen jambalayaThai-maustettu kanapataPaellaPaellaa kanalla, jättikatkaravuilla ja kahden sortin simpukoillaKiinalaista nuudeleita jauhelihan keraCurrykatkaravut chilikastikkeessa
PaellaKanaruokaPastat ja nuudelitLaktoositonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paella
  • 01.11.202111:04
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen paella-pasta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Nopea paella

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Jambalaya broilerista

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Savukinkkuinen jambalaya

  • 18.02.201300:00
    Kanaruoka

    Paella broilerin, katkarapujen ja sienten kera