Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pastaa ratatouillen kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 350 g stortelli-pastaa
  • 800 g tomaattimurskaa (2 purkkia)
  • 1 sipuli
  • ½ kesäkurpitsa
  • ½ munakoiso
  • 1 keltainen paprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • ½ ruukkua oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori sipuli, puhdista kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika. Leikkaa kaikki vihannekset isohkoiksi paloiksi.

2. Kuullota vihanneksia oliiviöljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 20 minuuttia.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta kuuman ratatouillen kanssa.

Lisää aiheesta:

Haalea vegesalaattiSardiini-tomaattipastaVihannespannu kesäkurpitsallaLinssipata tomaatin, porkkanan ja paprikan keraRatatouille couscousin keraPaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
KasvispastaPastat ja nuudelitKevytLaktoositonKasvisruokaKeventäjätPääruoat

Kun vihannekset ovat parhaimmillaan, on melkeinpä pakko kokata ranskalaistyyppistä ratatouillea. Pastan kanssa siitä tulee sangen täyttävä ateria. Tässä käytämme stortelli-pastaa, mutta myös penne tai fusilli ovat erinomaisia vihanneshöystön kanssa.

Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta
  • 31.10.202414:55
    Nopeat ja helpot

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Nopeat ja helpot

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina

  • 08.09.202310:36
    Juusto

    Cacio e pepe -pasta Hans Välimäen ohjeella

  • 05.09.202314:21
    Nopeat ja helpot

    Munakoisopasta Ronja Salmen arkiruokalistalta

  • 13.01.202113:54
    Pasta

    Ina Gartenin pasta arrabbiata -kastike