Vihannespannu kesäkurpitsalla

Tämä on maukas lisuke kalalle tai kanalle. Tai mikset tarjoilisi sitä kasvispääruokana. Muuntele esimerkiksi tuoreilla yrteillä: rosmariini tai timjami sopivat tähän mainiosti.

Neljälle

  • 6 tomaattia
  • n. 500 g kesäkurpitsaa
  • 2 paprikaa
  • 2 keltasipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • n. 10 mustaa oliivia
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi paloiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa, lisää sipuli ja valkosipuli, paista hetki. Lisää paprika ja kesäkurpitsa ja lopuksi tomaatit.

3. Anna hautua kannen alla n. 15 minuuttia. Ripottele päälle persiljaa ja oliiveja.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja