Julkaistu
Tämä on maukas lisuke kalalle tai kanalle. Tai mikset tarjoilisi sitä kasvispääruokana. Muuntele esimerkiksi tuoreilla yrteillä: rosmariini tai timjami sopivat tähän mainiosti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 6 tomaattia
- n. 500 g kesäkurpitsaa
- 2 paprikaa
- 2 keltasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- n. 10 mustaa oliivia
- suolaa ja mustapippuria
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi paloiksi.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa, lisää sipuli ja valkosipuli, paista hetki. Lisää paprika ja kesäkurpitsa ja lopuksi tomaatit.
3. Anna hautua kannen alla n. 15 minuuttia. Ripottele päälle persiljaa ja oliiveja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.