Vihannespannu kesäkurpitsalla
Tämä on maukas lisuke kalalle tai kanalle. Tai mikset tarjoilisi sitä kasvispääruokana. Muuntele esimerkiksi tuoreilla yrteillä: rosmariini tai timjami sopivat tähän mainiosti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 6 tomaattia
- n. 500 g kesäkurpitsaa
- 2 paprikaa
- 2 keltasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- n. 10 mustaa oliivia
- suolaa ja mustapippuria
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kalttaa ja kuori tomaatit. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi paloiksi.
2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa, lisää sipuli ja valkosipuli, paista hetki. Lisää paprika ja kesäkurpitsa ja lopuksi tomaatit.
3. Anna hautua kannen alla n. 15 minuuttia. Ripottele päälle persiljaa ja oliiveja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan