Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paccheri-pasta papu-paprikakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.

2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Leikkaa paprikat isohkoiksi paloiksi. Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannulla. Lisää kikherneet, kidneypavut, paprikat ja tomaattimurska.

3. Mausta oreganolla, basilikalla, suolalla ja pippurilla. Anna porista 10 minuuttia. Tarjoa juurikeitetyn pastan kanssa.

Lisää aiheesta:

Kanapata Marengo

Jo vanhat roomalaiset... söivät kikherneitä. Nauti ihanasta kastikkeesta ja tunne itsesi oikein italialaiseksi. Tästä ohjeesta tulee reilu annos ruokaa, joka toki sopii hyvin seuraavan päivän eväsrasiaan tai pakastettavaksi. Jos sitä nyt jää...

Kikhernepaella
Papu-pinaattiravioli
Pastaa ratatouillen kanssa
Tomaattikeitto valkoisten papujen ja risoni-pastan kanssa
Vegepyttipannu linsseillä
KasvispastaPastakastikePastat ja nuudelitLaktoositonGoGreenPääruoatKasvisruoka
  • Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka

Kuudelle-kahdeksalle

  • 350 g paccheri-pastaa
  • 400 g keitettyjä kikherneitä (purkki)
  • 400 g keitettyjä kidneypapuja (purkki)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 vihreä paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 800 g tomaattimurskaa (2 purkkia)
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta
  • 31.10.202414:55
    Nopeat ja helpot

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Nopeat ja helpot

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina

  • 08.09.202310:36
    Juusto

    Cacio e pepe -pasta Hans Välimäen ohjeella

  • 05.09.202314:21
    Nopeat ja helpot

    Munakoisopasta Ronja Salmen arkiruokalistalta

  • 13.01.202113:54
    Pasta

    Ina Gartenin pasta arrabbiata -kastike