Mainos
Mainos

Raikas katkarapusalaatti, jossa on paljon vihanneksia, on mukavaa vaihtelua ruokapöytään. Halutessasi voi vaihtaa parsat mustajuureen.

Neljälle

Ainekset

  • 400 g kuorittuja katkarapuja
  • 200 g tuoreita herkkusieniä
  • 4 tomaattia
  • 8 parsaa
  • 1 rkl hienonnettua keltasipulia
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • tilliä

Vinaigrette

  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sinappia
  • 5 rkl öljyä
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo kasvikset, keitä parsat. Viipaloi herkkusienet ja lohko tomaatit. Paloittele parsat 3 cm pitkiksi paloiksi.

2. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigrettekastikkeeksi, vatkaa mukaan sinappi ja öljy. Sekoita vihannekset, katkaravut ja vinaigrette.

3. Asettele salaatti vadille, koristele munanlohkoilla ja tillillä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.