Papuja mausteisessa tomaattikastikkeessa

Tässä mausteinen ja tuoksuva papupata. Olemme käyttäneet mustasilmäpapuja sekä valkoisia ja mustia papuja, mutta voit myös käyttää vain yhtä papulajia. Käytä esikeitettyjä papuja, niin ruoka valmistuu nopeammin. Tarjoile papupata salaatin ja keitetyn riisin kanssa.

4 annosta

  • 6 dl keitettyjä mustasilmä-, valkoisia ja mustia papuja
  • 2 sipulia
  • 3 tomaattia
  • 3 rkl ruokaöljyä
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa maun mukaan

Valmistusohje

1. Kuori sipulit, hienonna yksi sipuli ja viipaloi toinen. Lämmitä öljy padassa ja lisää kaikki sipuli, anna kuullottua alhaisella lämmöllä 3-4 minuuttia.

2. Hienonna tomaatit ja sekoita ne pataan. Mausta chilijauheella, timjamilla ja korianterilla. Keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää pavut, mausta sokerilla ja suolalla ja keitä vielä 5 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.