Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Papugulassi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Papugulassi tuo mukavaa vaihtelua arkiruokiin. Tätä reseptiä todellakin kannattaa kokeilla.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 250 g suuria, erilaisia papuja tai säilykepapuja
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl paprikajauhetta
  • 1 paprika
  • 2 porkkanaa
  • 400 g perunoita
  • 3 dl tomaattimurskaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • (vaaleaa leipää)

Valmistusohje

Liota papuja yön yli vedessä ja kaada vesi pois. Lämmitä öljyä kattilan pohjalla ja kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli siinä. Lisää paprikajauhe ja pavut öljyn sekaan ja jatka kuullottamista vielä tovi.

Lisää tomaattimurska, suolaa, pippuria ja vettä niin, että ainekset peittyvät.

Kuori ja pilko porkkanat ja perunat ja lisää ne keittoon kun pavut alkavat hiukan pehmentyä.

Keitä kypsäksi ja tarjoa vaalean leivän kanssa.

Lisää aiheesta:

Pinaattia jogurtissaPavut kookosmaidossaPapuja mausteisessa tomaattikastikkeessaPapugulassi Tonavan tapaanSyksyiset, sienitäytteiset paprikatKalapullapata
PavutKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaGoGreenVideoreseptitPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pavut
  • 04.10.202407:44
    Papukeitto

    Meksikolainen papukeitto

  • 26.10.201609:48
    Pääruoat

    Papusalaatti ja sosekeitto

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Keitettyjä vahapapuja

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Valkoisia papuja tomaatin ja avokadosalaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Härkäpapuja ja pecorinoa