Paneeratut endiivit
Julkaistu
Tekeekö mieli jotakin muuta kuin perunoita tai pastaa pääruoan seuraksi? Kokeile endiivejä vaihtelun vuoksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4-6 endiiviä
- ½ sitruuna
- 1 dl ruisjauhoja
- 2-3 rkl voita tai öljyä
Valmistusohje
1. Koverra kantaosa pois varovaisesti.
2. Hauduta endiivit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, johon olet lisännyt puolikkaan sitruunan. Valuta kypsät endiivit.
3. Pyörittele endiivit ruisjauhoissa ja paista ne hitaasti rapeiksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti