Paneeratut endiivit
Julkaistu
Tekeekö mieli jotakin muuta kuin perunoita tai pastaa pääruoan seuraksi? Kokeile endiivejä vaihtelun vuoksi!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4-6 endiiviä
- ½ sitruuna
- 1 dl ruisjauhoja
- 2-3 rkl voita tai öljyä
Valmistusohje
1. Koverra kantaosa pois varovaisesti.
2. Hauduta endiivit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, johon olet lisännyt puolikkaan sitruunan. Valuta kypsät endiivit.
3. Pyörittele endiivit ruisjauhoissa ja paista ne hitaasti rapeiksi voissa tai öljyssä paistinpannussa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo