Glaseeratut pikkusipulit

Tämä on maukasta kaikkien liha-, lintu- ja makkararuokien kera. Jos keität sipuleita muutaman minuutin, ne on helpompi kuoria.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 20 pikkusipulia, kuorittuja
  • 3 rkl margariinia
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

1. Ruskista kuoritut sipulit joka puolelta.

2. Ripottele päälle sokeri ja lisää vesi. Anna sipulien kiehua hiljalleen kunnes vesi on haihtunut.

3. Ravistele pannua ja anna sipulien vielä ruskistua kunnes ne ovat kauniin värisiä ja täysin pehmeitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!