Glaseeratut pikkusipulit
Tämä on maukasta kaikkien liha-, lintu- ja makkararuokien kera. Jos keität sipuleita muutaman minuutin, ne on helpompi kuoria.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle-kahdeksalle
- 20 pikkusipulia, kuorittuja
- 3 rkl margariinia
- 1 dl vettä
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
1. Ruskista kuoritut sipulit joka puolelta.
2. Ripottele päälle sokeri ja lisää vesi. Anna sipulien kiehua hiljalleen kunnes vesi on haihtunut.
3. Ravistele pannua ja anna sipulien vielä ruskistua kunnes ne ovat kauniin värisiä ja täysin pehmeitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike