Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 tasakokoista punasipulia
- 1 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Tarjoiluun
- vatkattua ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.
2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.
3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.