Uunissa paistetut punasipulit

Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.

Neljälle

  • 4 tasakokoista punasipulia
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa

Tarjoiluun

  • vatkattua ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.

2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.

3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.