Uunissa paistetut punasipulit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672646/landscape16_9/515/290/6176de5e24f85164c24a23162a428101/pB/899264-1773.jpg)
Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 tasakokoista punasipulia
- 1 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Tarjoiluun
- vatkattua ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.
2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.
3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka