Herkullisia pihvejä bearnaisekastikkeessa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 600 g porsaan ulkofileetä
- 2 dl vehnäjauhoja
- suolaa
- 2 kananmunan valkuaista
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi.
Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa. Paista leikkeet molemmin puolin öljyssä kohtalaisella lämmöllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.