Porsaanleike
Julkaistu
Herkullisia pihvejä bearnaisekastikkeessa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 600 g porsaan ulkofileetä
- 2 dl vehnäjauhoja
- suolaa
- 2 kananmunan valkuaista
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Leikkaa liha tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji ne noin puolen sentin paksuisiksi leikkeiksi.
Pyöräytä leikkeet ensin suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa valkuaisissa ja lopuksi uudelleen vehnäjauhoissa. Paista leikkeet molemmin puolin öljyssä kohtalaisella lämmöllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan