Paneroitua fenkolia
Tämä on maukas lisuke sekä lihalle että kalalle, mutta sopii myös tarjoiltavaksi kasvispääruokana. Sipaise mukaan lusikallinen hunajaa paistamisen loppua kohden, se parantaa makua entisestään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2-3 fenkolia
- suolaa
- 1 dl ruisjauhoja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Puhdista fenkolit ja halkaise ne, jos ne ovat suuria.
2. Keitä fenkolit juuri ja juuri valmiiksi kevyesti suolatussa vedessä, valuta.
3. Kääntele fenkolit ruisjauhoissa ja paista rapeiksi voissa pannussa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka