Pähkinäöljyllä maustettu endiivisalaatti

Eksoottinen endiivisalaatti maustetaan pähkinäöljyllä. Henri Alénin reseptillä valmistuvaa herkkua voi tarjoilla lisäkkeenä tai alkuruokana. Henri itse yhdistää maukkaan salaatin katkarapuomelettiin.

Ainekset

  • 2 endiiviä
  • 1 punasikuri
  • 0,5 dl saksanpähkinärouhetta
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • tilkka juoksevaa hunajaa
  • 2 tl pähkinäöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa endiiveistä ja punasikureista kanta pois ja poista uloimmat lehdet. Leikkaa salaatit pituussuunnassa paloiksi.

Laita salaatinlehdet kulhoon ja lisää joukkoon loput raaka-aineet. Sekoita hyvin ja tarjoile heti

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja