Paahdetut kasvikset
Munakoisoa ja muita herkullisia kasviksia paahdettuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 2 punaista paprikaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulia
- tuoretta oreganoa
- oliiviöljyä paistamiseen
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Kuutioi munakoiso ja suolaa se kevyesti. Kun munakoisosta poistuu nestettä, huuhtele kuutiot ja kuivaa kuutiot talouspyyhkeellä.
Leikkaa kesäkurpitsa neljään osaan pitkittäin ja poista siemenkota veitsellä. Leikkaa kuutioiksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise paprikat ja poista siemenkota. Kuutioi paprikat.
Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää vihannekset siihen kahdessa erässä. Paista kauniin ruskeiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi mukaan runsaasti tuoretta oreganoa.
Tarjoa paahdettuja kasviksia esimerkiksi karitsan paahtopaistin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan