Mainos
Mainos

24 tuoretta osteria

Salottisipulivinegrette

  • 4 salottisipulia
  • 0,5 dl punaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa mustapippuria
  • 2 dl oliiviöljyä
  • persiljaa

Osterit Kilpatrick

  • 5 siivua pekonia
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • worchester-kastiketta
  • tabascoa
  • 2 sitruunaa

Valmistusohje

Kuori ja hienonna salottisipulit. Lisää mukaan etikka, sokeri, suola ja mustapippuria. Sekoita hyvin ja lisää mukaan öljy ja hienonnettua persiljaa.

Avaa osterit ja laita ne merisuolapedille uuniastiaan. Laita uunin grillivastus päälle. Kuutioi pekoni pieneksi kuutioksi. Hienonna ruohosipuli ja ripottele ostereiden päälle. Mausta osterit muutamalla tipalla worchester-kastiketta ja tabascoa. Ripottele pekonia ostereiden päälle runsaasti. Laita osterit uuniin ja grillaa kunnes pekoni on tirisevän rapeaa. Tarjoile sitruunalohkojen kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.