Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Omena-papupata

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 annosta

  • ½ sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • ½ tl kurkumaa
  • ½ tl jauhettua maustepippuria
  • ½ tl jauhettua kanelia
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 2 isoa omenaa
  • 225 g keitettyjä valkoisia papuja
  • 1 tl sokeria
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipuli, ruskista kullanruskeaksi öljyssä. Lisää kaikki mausteet ja kuullota kevyesti kaksi minuuttia.

2. Poista siemenkodat omenista ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne ja sokeri sipuliseokseen. Sekoita kunnolla, jotta kaikki omenapalat maustuvat.

3. Sekoita pavut pataan, kun omenat ovat pehmenneet, mausta suolalla ja pippurilla. Anna padan lämmetä ja tarjoile.

Tämän ihanan mausteisen, kauniin keltaisen padan resepti on kotoisin Saudi-Arabiasta. Käytä happamia omenoita. Tarjoile padan kanssa keitettyä riisiä ja maustamatonta jogurttia.

Lisää aiheesta:

Kaalia juustokuminassaPavut kookosmaidossaPapuja mausteisessa tomaattikastikkeessaJogurttiperunatKidneypapucurryPerunacurry
KasvispataLisäkeruoatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Peruna-fenkolinlehtipata

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Patatas Bravas

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Vihanneksia sitruunakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paistettuja vihanneksia ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Puutarhurin kasvispata