Nopea paella

Sahrami antaa riisille paljon makua. Lisää paellaan halutessasi voimakkaasti maustettuja makkaroita ja kuorittuja katkarapuja.

Neljälle

  • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 g sahramia
  • 4 dl vettä
  • suolaa
  • 1 paprika, hienoksi kuutioitu
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl pistaasipähkinöitä
  • 1 grillattu broileri

Valmistusohje

1. Paista riisiä öljyssä sahramin kera hetki, lisää vesi ja suola. Keitä riisi kypsäksi kannen alla.

2. Kääntele mukaan paprika, rusinat ja karkeasti rouhitut pistaasipähkinät.

3. Paloittele lämmin, grillattu broileri ja tarjoile riisipedillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!