Nopea paella
Sahrami antaa riisille paljon makua. Lisää paellaan halutessasi voimakkaasti maustettuja makkaroita ja kuorittuja katkarapuja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,5 g sahramia
- 4 dl vettä
- suolaa
- 1 paprika, hienoksi kuutioitu
- 1 dl rusinoita
- 1 dl pistaasipähkinöitä
- 1 grillattu broileri
Valmistusohje
1. Paista riisiä öljyssä sahramin kera hetki, lisää vesi ja suola. Keitä riisi kypsäksi kannen alla.
2. Kääntele mukaan paprika, rusinat ja karkeasti rouhitut pistaasipähkinät.
3. Paloittele lämmin, grillattu broileri ja tarjoile riisipedillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan