Sahrami antaa riisille paljon makua. Lisää paellaan halutessasi voimakkaasti maustettuja makkaroita ja kuorittuja katkarapuja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,5 g sahramia
- 4 dl vettä
- suolaa
- 1 paprika, hienoksi kuutioitu
- 1 dl rusinoita
- 1 dl pistaasipähkinöitä
- 1 grillattu broileri
Valmistusohje
1. Paista riisiä öljyssä sahramin kera hetki, lisää vesi ja suola. Keitä riisi kypsäksi kannen alla.
2. Kääntele mukaan paprika, rusinat ja karkeasti rouhitut pistaasipähkinät.
3. Paloittele lämmin, grillattu broileri ja tarjoile riisipedillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.