Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Noettu possunfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 900 g sian sisäfileetä
  • voita paistamiseen

Mausteseos

  • valkopippuria
  • chilipippuria
  • mustapippuri
  • kajennepippuria
  • paprikajauhetta
  • kanelia
  • inkivääriä
  • currya
  • valkosipulijauhetta

Tarjoiluun

  • keitettyjä vihanneksia
  • perunakakku
  • tzatziki

Valmistusohje

1. Esivalmistele kaikki lisäkkeet. Laita tzatziki kylmään ja pidä perunakakku ja vihannekset lämpiminä. Sekoita yhteen kaikki mausteseoksen ainekset. Sulata voi.

2. Siisti sian sisäfilee ja leikkaa se palleroisiksi viipaleiksi. Penslaa ne voisulalla ja ripottele mausteseos viipaleiden kummallekin leikkauspinnalle.

3. Lihan nokeamiseen tarvitaan erittäin korkea lämpötila. Pidä sen vuoksi kansi käden ulottuvilla, jos paikat kuumenevat liikaa. Kuumenna iso, paksupohjainen pata tosi kuumaksi ja laita lihat siihen. Nokea niitä kaksi minuuttia, käännä ja nokea toista puolta toiset kaksi minuuttia. Tarjoile heti lisäkkeiden kanssa.

Tunnettu cajunkokki Paul Prudhomme on luonut mausteen, jonka nimi on Blackened Steak Magic, ja jota voi käyttää tähän ruokaan. Sitä on joissakin erikoisliikkeissä, mutta voit tehdä ohjeemme mukaan oman, erittäin hyvän mausteseoksesi. Tarjoile mielellään perunakakun ja tzatzikin kanssa.

Lisää aiheesta:

Ranskalainen siekalesylttyKassleria ja purjokermaaRaakapihvi lisukkeillaCarpaccio tortillakoristeellaLampaankyljykset yrttivoin kanssaHunajakiiltoiset inkivääriribsit
PorsaanfileeKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee