Mehevä Broilerisalaatti
Raikas broilerisalaatti tarjoillaan tuoreena kylmän juoman kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 400 g kypsää broilerin rintafilettä
- amerikansalaattia
- 1 iso paprika
- 150 g tuoreita herkkusieniä
- 100 g viinirypäleitä
Kastike
- 1 rkl tomusokeria
- 3 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
- 1 rkl Modenan herttuan balsamietikkaa
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- hienonnettuna
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Suikaloi salaatti ja paprika. Puolita viinirypäleet ja poista puolikkaista siemenet. Viipaloi herkkusienet ja kypsä broileri.
Levitä salaatti, paprikasuikaleet ja viinirypäleet lautasille kerroksittain ja pirskottele päälle osa salaatinkastikkeesta.
Paista broileri- ja herkkusieniviipaleita hetki pannulla niin, että ne saavat hieman väriä.
Nosta viipaleet salaattien päälle ja pirskottele pinnalle loppu kastike. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka