Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maustettua kaalia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maustettua kaalia on helppo muunnella. Vaihda kasvikset toisiin sesongin ja tarjonnan mukaan! Tämä on maukas lisuke lammas- tai kanaruoille.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • ½ kesäkaali, n. ¾ kg
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 vihreä paprika
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl juustokuminaa, jauhettua
  • ½ tl kurkumaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ohuesti. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna porkkanat. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi se.

2. Kuumenna öljyä keskilämpöiseksi padassa. Lisää sipuli, paista 2 minuuttia. Lisää kaali, porkkana ja paprika. Mausta suolalla, juustokuminalla ja kurkumalla. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

3. Keitä pataa miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Paloittele tomaatti ja lisää pataan. Keitä vielä 2 minuuttia kunnes kaali on pehmennyt. Tarjoile pata kuumana.

Lisää aiheesta:

Peruna-purjokeittoKaalia juustokuminassaKalaa, scampia ja vihanneksiaOmena-papupataJauhelihapata vihannesten keraPerunacurry
KasvislisukeKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaGoGreenLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit