Maustepippurisilli
Oman sillin maustaminen on kiitollista, saat juuri sitä mitä haluat. Valitse liotettua maustamatonta silliä, niin kaikki käy joutuisasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yksi annos
- 1 purkki maustamatonta silliä
- 1 nippu tilliä
- 1 rkl maustepippureita
Liemi
- 0,75 dl etikkaa
- 1,5 dl vettä
- 1 dl sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita liemi. Kiehauta se, niin että sokeri sulaa. Jäähdytä täysin.
2. Viipaloi sillit, laita ne vuokaan tai purkkiin. Sirottele päälle tilli ja rouhitut maustepippurit.
3. Kaada liemi päälle. Siirrä kylmään maustumaan ainakin vuorokaudeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan