Maustepippurisilli

Oman sillin maustaminen on kiitollista, saat juuri sitä mitä haluat. Valitse liotettua maustamatonta silliä, niin kaikki käy joutuisasti.

Yksi annos

  • 1 purkki maustamatonta silliä
  • 1 nippu tilliä
  • 1 rkl maustepippureita

Liemi

  • 0,75 dl etikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 dl sokeria

Valmistusohje

1. Sekoita liemi. Kiehauta se, niin että sokeri sulaa. Jäähdytä täysin.

2. Viipaloi sillit, laita ne vuokaan tai purkkiin. Sirottele päälle tilli ja rouhitut maustepippurit.

3. Kaada liemi päälle. Siirrä kylmään maustumaan ainakin vuorokaudeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.