Mainos
Mainos

Tähän ruokaan voit käyttää mitä tahansa syksyn herkullisista juureksista. Porkkanoita, palsternakkaa, juuriselleriä, lanttua, nauriita... Ellei kauppasi valikoima tyydytä, kannattaa tehdä visiitti torille tai kauppahalliin.

Neljälle

  • ½ l karkeasti kuutioituja juureksia
  • 1 laakerinlehti
  • 1 kanelitanko
  • 1 pala pomeranssinkuorta
  • 1 tähtianis
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele kaikki juurekset tasakokoisiksi paloiksi. Laita ne tilavaan kattilaan mausteiden kanssa.

2. Kaada päälle vettä, niin että juurekset peittyvät, kuumenna kiehuvaksi.

3. Alenna lämpöä, laita kansi päälle ja hauduta juureksia 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.