Mausteiset nappirouskut

Anna rouskujen maustua marinadissa muutaman päivän ennen syömistä.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä

Marinadi

  • 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle. Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät jääkaapissa pitempäänkin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.