Maukas kalapata

Mukava arkiruoka, joka voidaan laittaa useimmista kalalajeista.

Neljälle

  • 300 g kampelafileitä
  • 300 g turskafileetä
  • 2 pientä sipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 purkki kokonaisia tomaatteja
  • 0,5 g sahramia
  • 1 laakerinlehti
  • 2 dl kalalientä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä

Valmistusohje

1. Kuullota silputut sipulit padassa öljyssä läpikuultaviksi. Lisää valutetut tomaatit ja laakerinlehti ja keitä 5 minuuttia.

2. Leikkaa kalafileet isohkoiksi paloiksi ja lisää pataan. Mausta ja lisää kalaliemi. Keitä hiljaa 5-7 minuuttia. Nosta valutetut simpukat pataan ja kuumenna.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!