Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Matjessilliä ja mätiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton

Yhdelle

  • 1 matjesfilee
  • 1 rkl punaista mätiä
  • 1 pieni punasipuli, hienoksi viipaloitu
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl raejuustoa
  • 1 pieni keitetty peruna

Valmistusohje

1. Aseta silli keräksi lautaselle, täytä se mädillä ja koristele puolella tillistä sekä punasipulilla.

2. Sekoita loput tillistä raejuuston kanssa, asettele lautaselle yhdessä keitetyn uuden perunan kera.

Lisää aiheesta:

SillikaviaariKesävati sillirullillaSipulisilliä ja tilliäMatjesfileetä kananmunan, sipulin ja tillin keraKokonaista matjessilliäVoisulasilli
MatjessilliKevytKananmunatonGluteenitonKeventäjätAlkuruoatKalaruoka

Heinä-elokuussa on matjessillin aika, jota juhlitaan esimerkiksi Hollannissa ja Saksalla erityisillä sillimenuilla ravintoloissa. Raejuusto, esimerkiksi kermaviilin kanssa sekoitettuna, on tavallinen lisuke.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli
  • 10.12.202410:07
    Jouluruoka

    Sillikaviaari

  • 09.12.202413:05
    Jouluruoka

    Valkosipulisilakat, sinappisilakat ja ranskalainen sinappisilli

  • 19.06.202414:33
    Juhannus

    Bella Tablen smetanasilli

  • 11.06.202112:40
    Hans Välimäki

    Anopin silli – silliohje, jota Hans Välimäki ylistää

  • 11.06.202112:29
    Juhannus

    Gubbröra – sillikaviaari Hans Välimäen ohjeella