Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Flank Stake – Jennyn resepti

Julkaistu 22.02.2022 20:35

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Valmistusohje

Lämmitä uuni 230c, halkaise perunat pitkittäin, samoin kok. valkosipuli keskeltä puoliksi. sekoita suolaa ja oliiviöljyä pellillä joukkoon ja paahda kunnes perunat on kypsiä.

Blendaa persilja, chili, 1 valkosipulin kynsi, parmesaani, rapsiöljy, mantelirouhe, limen mehu, ripaus suolaa chimichurrimassaksi, mausta vielä hunajalla ja limemehulla sopivaksi

Katkaise kevätsipulien varret, ruskista voi pannulla ja lisää sipulit joukkoon ja paista/freesaa kypsiksi

Hiero lihan pintaan suolaa, paista kuumalla grillillä 1-2min / puoli ja nosta folioon vetäytymään.

Asettele chimichurri lautaselle, lado päälle perunaa, muutama uunista tullut valkosipulin kynsi ja pari kevätsipulia.

Leikkaa liha ja asettele lautaselle, lisää sormisuolaa pinnalle.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Latva-artisokkaa juutalaiseen tapaan ja antipasti, Samun reseptiMasterChef Suomi: Valkosipuliöljyssä paistettua kanaa, sipulipyrettä, friteerattua purjoa & purjoöljyä, Isabelin reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Kuhaa ja mansikkaa – Jennyn reseptiMasterChef: Grillattu Naudan Entrecote-pihvi – Ellan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Ainekset

  • Flank steak
  • Kokonainen kynnellinen valkosipuli
  • Nippu kevätsipuleita
  • 1 dl rapsiöljyä
  • 2 limeä
  • 2-3 cm pala parmesaania
  • 1/2 punainen chili
  • mantelirouhetta 2 rkl
  • muutama peruna
  • muutamia rucolanlehtiä
  • 50 g voita

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti