Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Kuhaa ja mansikkaa – Jennyn resepti

Julkaistu 22.03.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kahdeksannessa jaksossa kilpailijat yllätetään kolmen kierroksen mansikkaisella painetehtävällä.

Ainekset

  • Kuhafile
  • 2 dl kypsiä mansikoita
  • 1 dl raakoja mansikoita
  • nippu sitruunamelissaa
  • 1 lime
  • 2 rkl ruokosokeria
  • puolikas vihreä chili
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • suolaa maun mukaan
  • voita paistamiseen
  • lehtikaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Suomusta ja fileoi kala, suolaa ja lisää vähän ruokosokeria pintaan

Pilko 50-50 kypsiä ja raakoja mansikoita, lisää hienonnettu sitruunamelissa, hienoksi pilkottua chiliä, 2 rkl etikkaa, vähän suolaa, hippusellinen ruokosokeria, ¾ limen mehua, sekoita nätisti ettei mansikat muussaannu

Pilko loput kypsät mansikat kattilaan, lisää loput sokerit, 1 rkl etikkaa ja vähän vettä. Keitä hetki ja muussaa sauvasekottimella. Siivilöi lopuksi.

Laita lehtikaalit pellille, hiero oliiviöljyllä ja suolalla. Kypsennä 230c uunissa 7min, tarkkaile ettei pala, mutta pysyy rapeana.

Laita lautaselle pohjalle mansikkasalsaa, päälle rapea nahkainen kuhafile, jonka päälle vielä vähän suolaa. Lisää lehtikaalisipsi päälle, lisää kastiketta annoksen ympärille. Viimeistele pienellä suolalla ja limemehulla.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Kesäyön kalaonni kahdelle, Sofian reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Lohta ja kasviksia – Joonaksen reseptiMasterChef: Musikkalohi – Jennyn reseptiMasterChef: Siikaa ja samppanjaa – Jennyn reseptiMasterChef: Kukkakaalia kolmella tapaa ja oliivia – Tiian resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti