Marjoja mansikkakastikkeella

Ihana tapa käyttää mansikoita hyödyksi on soseuttaa ne kuohuvaksi kastikkeeksi. Tässä kastike tarjoillaan muiden marjojen sekä melonikuulien kera.

Neljälle

  • ½ l mansikoita
  • ½ meloni
  • 1 dl vadelmia
  • 1 ½ dl isoja mustikoita

Mansikkakastike

  • ½ l mansikoita
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Koristeluun

  • sitruunamelissaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Paloittele isot marjat pienemmiksi. Ota melonista kuulia palloraudalla.

2. Soseuta kastikkeeseen tulevat mansikat tomusokerin ja sitruunamehun kanssa. Asettele kastiketta peiliksi neljälle lautaselle.

3. Jaa marjat ja melonikuulat kastikkeen päälle, koristele sitruunamelissalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!