Marjoja mansikkakastikkeella

Ihana tapa käyttää mansikoita hyödyksi on soseuttaa ne kuohuvaksi kastikkeeksi. Tässä kastike tarjoillaan muiden marjojen sekä melonikuulien kera.

Neljälle

  • ½ l mansikoita
  • ½ meloni
  • 1 dl vadelmia
  • 1 ½ dl isoja mustikoita

Mansikkakastike

  • ½ l mansikoita
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Koristeluun

  • sitruunamelissaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Paloittele isot marjat pienemmiksi. Ota melonista kuulia palloraudalla.

2. Soseuta kastikkeeseen tulevat mansikat tomusokerin ja sitruunamehun kanssa. Asettele kastiketta peiliksi neljälle lautaselle.

3. Jaa marjat ja melonikuulat kastikkeen päälle, koristele sitruunamelissalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja