Mainos
Mainos

Ihana tapa käyttää mansikoita hyödyksi on soseuttaa ne kuohuvaksi kastikkeeksi. Tässä kastike tarjoillaan muiden marjojen sekä melonikuulien kera.

Neljälle

  • ½ l mansikoita
  • ½ meloni
  • 1 dl vadelmia
  • 1 ½ dl isoja mustikoita

Mansikkakastike

  • ½ l mansikoita
  • ½ dl tomusokeria
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Koristeluun

  • sitruunamelissaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja perkaa mansikat. Paloittele isot marjat pienemmiksi. Ota melonista kuulia palloraudalla.

2. Soseuta kastikkeeseen tulevat mansikat tomusokerin ja sitruunamehun kanssa. Asettele kastiketta peiliksi neljälle lautaselle.

3. Jaa marjat ja melonikuulat kastikkeen päälle, koristele sitruunamelissalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.