Marinoitu jättirapu-sardiinisalaatti

Kalaisa salaatti on kesän kunkku. Raikkaat maut rouskuvat ihanasti suussa ja annos on kaiken lisäksi kevyt.

Ainekset

  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • nippu basilikaa
  • 4 rkl sitruunaöljyä
  • 2 prk sardiineja
  • 1 punainen salanova-salaatti
  • 1 mache- salaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • tuoretta leipää

Valmistusohje

Silppua basilika ja sekoita se sitruunaöljyn kanssa jättiravunpyrstöjen kanssa. Revi salaateista suureen kulhoon salaattipohja ja lohko tomaatit ja viipaloi punasipuli sekaan. Nostele sekaisin ja nosta keko salaattia lautaselle.

Asettele ravunpyrstöjä ja sardiineja salaatin päälle. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.