Marinoitu jättirapu-sardiinisalaatti
Kalaisa salaatti on kesän kunkku. Raikkaat maut rouskuvat ihanasti suussa ja annos on kaiken lisäksi kevyt.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 200 g jättiravunpyrstöjä
- nippu basilikaa
- 4 rkl sitruunaöljyä
- 2 prk sardiineja
- 1 punainen salanova-salaatti
- 1 mache- salaatti
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- tuoretta leipää
Valmistusohje
Silppua basilika ja sekoita se sitruunaöljyn kanssa jättiravunpyrstöjen kanssa. Revi salaateista suureen kulhoon salaattipohja ja lohko tomaatit ja viipaloi punasipuli sekaan. Nostele sekaisin ja nosta keko salaattia lautaselle.
Asettele ravunpyrstöjä ja sardiineja salaatin päälle. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan