Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marinoidut oliivit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 3 dl mustia ja vihreitä oliiveja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl sitruunankuoriraastetta
  • 1 rkl tuoretta oreganoa
  • ½ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Huuhdo ja valuta oliivit. Viipaloi valkosipulinkynnet ohuesti. Murenna laakerinlehti pieneksi. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori. Hienonna oregano.

2. Sekoita yhteen oliiviöljy, valkosipuli, laakerinlehti, sitruunankuori ja oregano. Kääntele oliivit joukkoon ja anna vetäytyä vähintään kaksi tuntia.

Lisää aiheesta:

Kreikkalainen salaatti á la Hans VälimäkiKlassinen bruschettaLinssipyreeAppelsiinisalaatti punasipulin ja oliivien keraGrillatut ja marinoidut vihanneksetGlaseeratut kasvikset
Marinoidut kasviksetAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonVappuKasvisruoka

Tämä on käyttökelpoinen pikkusuolainen. Tarjoile drinkkien kanssa, noutopöydässä tai alkupalalautasella leikkeleiden tai juuston seurana. Tai anna purkillinen lahjaksi.

Uusivuosi
Lisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Marinoidut kasvikset
  • 13.11.202013:38
    Teresa Välimäki

    Marinoidut munakoisot – Teresa Välimäen helppo suosikkiresepti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Marinoidut munakoisot

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Valkosipulimarinoidut oliivit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vihreät tomaatit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut oliivit