Margaritagranité
Enempää frozen ei margarita enää voi olla. Tämä drinkki toimii yhtä hyvin alkudrinkkinä ja johdatuksena juhlapäivälliseen tai suun raikastajana ruokalajien välillä, erityisesti raskaahkon pääruoan jälkeen. Granitén jäätyminen voi viedä aikaa, joten valmista se hyvissä ajoin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 10 cl tequilaa
- 8 cl Cointreau-likööriä
- 6 cl margaritamixiä
- 8 cl vastapuristettua limettimehua
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita tequila, Cointreau ja margaritamix limettimehun kanssa. Kaada sekoitus pieneen, matalareunaiseen vuokaan.
2. Aseta vuoka pakastimeen. Kun alkoholisekoitus on jäätynyt, laita neljä cocktaillasia pakastimeen ja odota vielä 30 minuuttia.
3 Levitä suolaa isolle lautaselle. Ota lasit pakastimesta ja kasta lasien reunat suolassa. Ota granité esiin ja raaputa lusikalla, niin että muodostuu jäähilettä. Jaa se laseihin, pane pienet teelusikat pystyyn laseihin ja tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje