Margaritagranité

Enempää frozen ei margarita enää voi olla. Tämä drinkki toimii yhtä hyvin alkudrinkkinä ja johdatuksena juhlapäivälliseen tai suun raikastajana ruokalajien välillä, erityisesti raskaahkon pääruoan jälkeen. Granitén jäätyminen voi viedä aikaa, joten valmista se hyvissä ajoin.

Neljälle

  • 10 cl tequilaa
  • 8 cl Cointreau-likööriä
  • 6 cl margaritamixiä
  • 8 cl vastapuristettua limettimehua
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita tequila, Cointreau ja margaritamix limettimehun kanssa. Kaada sekoitus pieneen, matalareunaiseen vuokaan.

2. Aseta vuoka pakastimeen. Kun alkoholisekoitus on jäätynyt, laita neljä cocktaillasia pakastimeen ja odota vielä 30 minuuttia.

3 Levitä suolaa isolle lautaselle. Ota lasit pakastimesta ja kasta lasien reunat suolassa. Ota granité esiin ja raaputa lusikalla, niin että muodostuu jäähilettä. Jaa se laseihin, pane pienet teelusikat pystyyn laseihin ja tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!