Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Margaritagranité

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 10 cl tequilaa
  • 8 cl Cointreau-likööriä
  • 6 cl margaritamixiä
  • 8 cl vastapuristettua limettimehua
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita tequila, Cointreau ja margaritamix limettimehun kanssa. Kaada sekoitus pieneen, matalareunaiseen vuokaan.

2. Aseta vuoka pakastimeen. Kun alkoholisekoitus on jäätynyt, laita neljä cocktaillasia pakastimeen ja odota vielä 30 minuuttia.

3 Levitä suolaa isolle lautaselle. Ota lasit pakastimesta ja kasta lasien reunat suolassa. Ota granité esiin ja raaputa lusikalla, niin että muodostuu jäähilettä. Jaa se laseihin, pane pienet teelusikat pystyyn laseihin ja tarjoile välittömästi.

Enempää frozen ei margarita enää voi olla. Tämä drinkki toimii yhtä hyvin alkudrinkkinä ja johdatuksena juhlapäivälliseen tai suun raikastajana ruokalajien välillä, erityisesti raskaahkon pääruoan jälkeen. Granitén jäätyminen voi viedä aikaa, joten valmista se hyvissä ajoin.

Lisää aiheesta:

Vadelma-shrub – nerokas juoma valmistuu pakastemarjoja hyödyntäen!Gintonic-granitéCognac SourCafé brûlotSangriaMustikoilla koristeltu kermainen vaahto
DrinkitKananmunatonKasvisruokaJuomatAlkoholijuomat

Tuoreimmat aiheesta

Drinkit
  • 02.02.202412:26
    Huomenta Suomi

    Marski Barin mocktailit

  • 07.05.202114:26
    Juomat

    Aperol Spritz – se aito ja oikea

  • 08.05.202013:27
    Drinkit

    Vadelma-shrub – nerokas juoma valmistuu pakastemarjoja hyödyntäen!

  • 30.04.202011:43
    Drinkit

    Aito white russian eli valkovenäläinen – näin teet sen kotona

  • 30.04.202008:58
    Sima

    Rommisima - Mikaelin vappudrinkki