Gintonic-granité

Tämä on hauska ja erilainen ruokalaji. Se maistuu täysin jääkylmältä gintonic-drinkiltä, mutta makealta. Tarjoile väliruokana usean ruokalajin päivällisellä makuhermojen raikastamiseksi.

Neljälle

  • 2 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • ¾ dl limemehua
  • 4 dl tonicia
  • 1 dl giniä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Keitä vedestä, sokerista ja limemehusta liemi, n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Kaada sekoitus pakkasenkestävään kulhoon ja lisää tonic sekä gin. Laita kulho pakastimen ja sekoita silloin tällöin. Kun koostumus on pehmeän jäistä, granité on valmis.

2. Täytä korkeat, jäähdytetyt lasit granitélla ja koristele sitruunaviipalein.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!