Mango-kurkkusalsa

Raikas salsa, jossa maistuu ja tuoksuu limetti ja minttu. Tämä sopii mainiosti yhteen hyvinmaustettujen, grillattujen kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Neljälle

  • 1 raaka mango
  • 1 kurkku
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl limettimehua
  • 1 rkl ananasmehua
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl tuoreita mintunlehtisuikaleita
  • 1 rkl tuoretta korianterisilppua

Valmistusohje

1. Kuori mango perunankuorimisveitsellä. Halkaise se siementä pitkin ja viipaloi hedelmä. Suikaloi lähes tulitikun ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja halkaise kurkku, raaputa siemenet pois ja suikaloi samoin kuin mango. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua pieneksi.

2. Silppua korianteri hienoksi. Vatkaa yhteen limettimehu, ananasmehu ja fariinisokeri. Sekoita liemi mango-, kurkku-, chili-, minttu- ja korianterihakkeen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.