Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lyonin kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 rkl viinietikkaa
  • ¾ dl naudanlientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla, ruskista pannussa.

2. Alenna lämpöä, lisää sipulit, liemi ja viinietikka.

3. Anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia.

4. Tarjoile maissitäytetyin tomaatein. Laita maissille voinokare ja paista tomaatteja 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Oliivikyljykset nuudelien keraKyljykset JulienneOmenakyljykset inkiväärilläJulian kevyet kyljyksetHäränlihaa punaviinissäRuotsalainen kalopsi
PorsaankyljyksetKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Kun jotakin on valmistettu à la Lyonnaise, eli kuten Lyonissa asuvat valmistavat, se tarkoittaa aina sipulia ja viinietikkaa. Lyon on kaupunki Ranskassa, ja sitä kutsutaan usein Ranskan aitaksi mainion keittiönsä ansiosta. Tarjoile kyljykset maissin tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella